Velkommen til 17. Mai feiring på Restaurant EIK!
I anledning nasjonaldagen har vi komponert en flott 3-retters meny.
BOOK BORD
1 7 M A I M E N Y
Grønn Asparges
Røkt reker • Lime hollandaise
(Sk, E, M, F)
Bakt Laks
Confitert fennikel • Gulrot & ingefær puré
“Vin Jaune” hvitvinsaus
(F, M, SO2)
eller
Iberico Grillspyd
Grillet brokkolini • Pastinakk & eple puré
Asiatisk barbecuesaus
(M, So)
hovedretter serveres med poteter & salat
Norske Jordbær
Vanilje panna cotta • Jordbær & Champagnesorbet
(M, E, SO2)
mat 695 • vin 495
B A R N E M E N Y
Pannekaker
Blåbærsyltetøy
(M, Hv, E)
Pølse
Pommes frites & ketchup • Frisk salat
(Hv)
Norske Jordbær
Vaniljeis
(M, E)
mat 295
Hv = Hvete M = Melk Sk = Skalldyr F = Fisk E = Egg So = Soya SO2 = Sulfitt