17. mai meny

Velkommen til 17.mai feiring på Restaurant Eik.

I anledning nasjonaldagen har vi komponert en

smakfull 3-retters meny:

 

Grillet grønn asparges
med syltet reddik og parmesanskum
(M, Hv)

****

Ovnsbakt laks
med fennikelkompott, ramsløk og blåskjellsaus
(B, M, By)

****

Jordbær & vaniljeis
med «blondie» crumble og vaniljesaus
(E, Hv, M)

3-retters meny 545,-
3-retters vinmeny 375,-

 

Barnemeny

Pannekake
med blåbærsyltetøy
(E, Hv,M)

****

Pølse
med pommes frites og salat
(Hv)

****

Jordbær og vaniljeis
(E, Hv, M)

3-retters barnemeny 195,-

(Allergener: M = melk, Hv = hvete, B = bløtdyr, By = bygg, E = egg)

Vi tar i mot gjester fra

kl 12:00-13.00

eller

kl 16:00-17.00

Hipp Hipp!

Klikk her for å booke bord