17. mai

Velkommen til 17. Mai feiring på Restaurant EIK!

I anledning nasjonaldagen har vi komponert en flott 3-retters meny.

 

BOOK BORD


1 7 M A I M E N Y

 

Grønn Asparges
Røkt reker • Lime hollandaise
(Sk, E, M, F)

Bakt Laks
Confitert fennikel • Gulrot & ingefær puré
“Vin Jaune” hvitvinsaus
(F, M, SO2)

eller

Iberico Grillspyd
Grillet brokkolini • Pastinakk & eple puré
Asiatisk barbecuesaus
(M, So)

hovedretter serveres med poteter & salat

 

Norske Jordbær
Vanilje panna cotta • Jordbær & Champagnesorbet
(M, E, SO2)

 

mat 695 • vin 495


B A R N E M E N Y

 

Pannekaker
Blåbærsyltetøy
(M, Hv, E)

Pølse
Pommes frites & ketchup • Frisk salat
(Hv)

Norske Jordbær
Vaniljeis
(M, E)

 

mat 295


Hv = Hvete M = Melk Sk = Skalldyr F = Fisk E = Egg So = Soya SO2 = Sulfitt